Hoppa till innehåll

UBP Services

Välkommen till
receptionen

Som hyresgäst i UBP får du tillgång till en mängd tjänster som kan vara till nytta för både företag och privatpersoner. Vår reception på Virdings Alle 28 är navet till alla tjänster.

Hör av dig om det är något du undrar över eller om du vill ha kontaktuppgifter till någon speciell tjänst.

Allt enkelt och
nära till hands

Om du redan har nöjet att arbeta i området, vill vi passa på att tipsa om UBP-appen. Här hittar du en mängd företag som erbjuder olika tjänster i parken. Du kan läsa om företagen och hittar de kontaktuppgifter du behöver. Ladda ned appen redan idag, så att du kan börja nyttja tjänsterna så fort som möjligt!

Få verksamheten
att blomstra

Ett enkelt sätt att liva upp stämningen och miljön på kontoret är att inreda med färska snittblommor. Via receptionen kan du förbeställa blommor på regelbunden basis eller inför särskilda tillställningar som kanske vid besök av prominenta gäster eller kunder. Blommorna levereras lokalt från Blomsterhallen. Kontakta receptionen för mer information.

Behöver du
plats för ett möte?

Behöver du utrymme för ett mindre möte eller en hel konferens?
UBP Konferens och möten har de lokaler som passar oavsett
om du behöver plats för två eller 90 personer.
Alla lokaler är modernt utrustade med all teknik du kan behöva.

Träna i samband
med jobbet

Vikten av att hålla kroppen igång kan inte överskattas. Men då den enda träningen som är värd namnet är den som blir av, är det viktigt att hitta enkla och effektiva rutiner. I området finns flera närliggande träningsalternativ som erbjuder bl a styrketräning, yoga, kondition och mycket annat. Hör av dig till receptionen om du vill veta mer.

Riktigt närlagad
catering

Behöver du något ätbart till din konferens, personalfest eller ditt kundmöte på kontoret?
Så länge du har behov av vällagad och välsmakande mat finns hjälpen nära. I samarbete med restaurang Morellen serverar vi allt från mumsig frukost, kaffe med fikabröd och stärkande lunch, till after work eller middag. Tillsammans kan vi se vad som passar just ert möte. Allt är möjligt, se bara till att boka i god tid. Kontakta receptionen för mer information.