Hoppa till innehåll

Factory Hub

Moderna lokaler för
effektiv produktion

Factory Hub erbjuder moderna, effektiva och ändamålsenliga lokaler för produktion kombinerat med miljöer för forskning och administration. Genom att samla alla verksamheter inom en och samma byggnad kan tillverkande företag öka effektiviteten och förbättra samarbetet mellan företagets olika avdelningar och personalgrupper.

Catarina Selin

Kontaktperson

Catarina Selin
010-482 79 23
catarina.selin@corem.se


Tillväxt skapas
tillsammans

Factory Hub erbjuder välplanerade och inbjudande lokaler med ett naturligt flöde av dagsljus. Lokalerna har en inbyggd flexibilitet med glaspartier från golv till tak som sprider ljus vidare och vars transparens minskar avstånd mellan människor som arbetar inom produktion, labb, renrum, kontor, lager och lastutrymmen.
Gemensamhetsutrymmen med större mötesrum, kök, pausrum och ombytesrum är placerade i mitten av byggnaden vilket skapar förutsättningar för samarbeten och delningsekonomi.


Utrymmen som
speglar din ambition

Factory Hub står för välplanerade moderna lokaler i absolut toppklass, med rymliga ytor och högt i tak. Lokaler särskilt skapade för företag som är i stånd att starta produktion eller som har behov av att expandera resurserna för tillverkning. Infrastrukturen, som är anpassad för industriell verksamhet, tillåter lastbilar och transporter ända fram till huset.

Lokalerna erbjuder kapacitet för storskaliga specialanpassade produktionsresurser, dörr-i-dörr med resurser för forskning och administration. Det finns även möjlighet att dela utvalda ytor med andra företag, exempelvis kök mötesrum och liknande gemensamhetsytor som inte är verksamhetskänsliga.

Vill du veta mer om produktionslokaler inom UBP?