Hoppa till innehåll

Office Hub

Kontorslösningar för alla smaker

Vårt koncept Office Hub erbjuder en mängd olika kontorslösningar för alla typer av företag och verksamheter, från start ups till globala koncerner. I fastigheter som är skapade med omtanke, god arkitektur, inredning och funktionalitet, erbjuder vi hållbara och effektiva lokallösningar som bidrar till er verksamhets utveckling. Oavsett vilken kontorslokal du väljer har du alltid tillgång till våra tjänster, service och community.

Catarina Selin

Kontaktperson

Catarina Selin
010-482 79 23
catarina.selin@corem.se

Lokaler som växer i takt med din verksamhet

Vårt Office Hub-koncept erbjuder kontorslokaler på alla nivåer från tillgång till delade miljöer till stora egna kontor med lösningar som passar företag av alla storlekar.

Våra mindre kontor är idealiska för små och medelstora företag. Ditt företag har vissa utrymmen som endast företagets personal har tillgång till, övriga gemensamma ytor som kök, toaletter och mötesrum delas med andra företag. En lösning för den som har särskilt fokus på kostnadseffektivitet och hållbarhet.

För det stora bolaget har vi såklart också det traditionella företagskontoret där alla ytor är företagets egna. Vi kan hjälpa dig att anpassa lokalen gällande planlösning, färgsättning och inredningsdesign för att skapa den perfekta miljön för din verksamhet.

I hjärtat av UBP

UBP cowork – perfekt för små start-ups eller större hyresgäster som behöver extra utrymme för nya projekt eller tillfälligt inhämtad internationell expertis. En mycket flexibel, kostnadseffektiv och tillväxtvänlig lösning där man delar alla kontorsytor med personal från andra företag.

Letar du ny arbetsplats?

Vi vill gärna visa dig vad som finns tillgängligt just nu.