Hoppa till innehåll

Konferens och möten i
Uppsala Business Park

Fira en kollega!


Vill du ha hjälp att fira eller avtacka en kollega kan vi hjälpa till med allt från lokal, dekoration, blommor och förtäring.

Är du som företag intresserad av att ställa ut eller ordna ett event i vår spännande park är det bara att kontakta oss för ett planeringsmöte då vi kan visa vilka ytor och lokaler som kan passa er.


Välkommen att boka konferens i UBP

Vi erbjuder moderna mötesrum för en lyckad konferens. Här finns konferenslokaler för alla slags möten. Från stora hörsalar till mindre mötesrum, anpassat efter era önskemål om möblering och teknik. Vi skräddarsyr förutsättningar så det blir enkelt för er som ordnar arrangemang och möten.

Har du särskilda önskemål? Prata med oss så hittar vi en lösning för er.

Erika Söderman

Kontaktperson

Erika Söderman
010-482 72 75
erika.soderman@corem.se

Allt ingår

I din bokning ingår alltid en ljus och modern lokal som möbleras och anpassas efter era önskemål. Wi-Fi, digitala skärmar eller projektor. Vill du beställa till frukost, fika, lunch i eller intill lokalen, så går det givetvis att ordna.

Om du skulle behöva hjälp med något under mötet har vi personal på plats som kan hjälpa till vid särskilda önskemål.

Hit, intill E4, vid södra delen av Uppsala är det lätt att ta sig. Goda busskommunikationer från både centrala Uppsala och Arlanda. Cykel och promenadstråk intill. Kommer du med bil finns gott om parkering.


+6

UBP Konferens och möten välkomnar alla företag i Uppsala med omnejd. Vi erbjuder ljusa och moderna lokaler med alla faciliteter som behövs för 4 till 90 personer, och en lounge för mer avslappnat umgänge mellan sittningarna.