Hoppa till innehåll

UBP Growth Services

​Growth Services är ett mycket speciellt utbud av allt från verksamhetsstödjande service till tillväxtdrivande tjänster som tillgång till expertkunskap, innovationsstöd, konsulter, avancerad teknisk utrustning, affärsrådgivning och finansiering. ​ För att skapa de bästa förutsättningarna för att idéer ska bli verklighet och för att företag ska kunna växa framgångsrikt tillsammans.

Vilken tjänst har ni mest nytta av?

Vi utvecklar ständigt utbudet av tjänster som bidrar till att företagen i Uppsala Business Park kan växa. Kontakta oss om ni vill se ytterligare tjänster finnas nära till hands för er som är hyresgäster i UBP.
Nedan finner du våra nuvarande partners som du hittar i UBP Cowork.

AFRY

AFRY skapar hållbara ingenjörs- och kvalitetslösningar genom våra konsulter och projektleveranser.

Våra 19 000 hängivna medarbetare inom många olika verksamhetsområden globalt kan erbjuda kundanpassad hjälp inom t.ex. industri, energi, fastighet, infrastruktur, transporter och digitala lösningar.
Vi har länge arbetat nära våra kunder och samarbetspartners i mälardalsregionen – vår historia startade med ångpannor och tidigare hette vi ÅF, men ”We don’t care much about making history. We care about making future.”
 
Vårt omfattande utbud av tjänster omfattar allt från strategi, teknisk rådgivning, kvalitetsstyrning och kvalitetskontroll, design och ingenjörskonst, till projektledning och drift.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Almi

Sveriges mest aktiva företagsutvecklare

Almi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential.
Det gäller såväl företag som är i startfas som befintliga företag.
Kontakta Almi så hjälper vi till!

Brann

En fullservicebyrå inom immaterialrätt.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra, till exempel patent, varumärken, design, upphovsrätt, tilläggsskydd, domännamn och tvistelösning. Vi gör utredningar, utarbetar ansökningar och bevakar immateriella rättigheter och försvarar mot intrång och piratkopiering.

Connect Sverige

En kortare väg till framgång

Connect matchar företag med kapital, kompetens och nätverk. Genom våra tillväxtprocesser får du verktygen att växa snabbare och bättre.

Ta del av våra unika tillväxtprocesser – bli en del av Connect!

GoToWork

Vi designar ett hållbart arbetsliv

GoToWork utvecklar attraktiva arbetsplatser och framtida arbetssätt. Vi ger stöd till stora och små företag, organisationer och myndigheter för att implementera och ställa om sätten att arbeta hållbart. Vi tar med våra kunder på en gemensam resa från nuläge till nyläge, alltid med fokus på människan – tekniken – platsen.

Vi designar ett hållbart arbetsliv.

N4

Er support- och serviceleverantör i forsknings- och tillverkningsindustrin

N4 ger sina kunder kostnadseffektiv support samt drift och underhåll av system och utrustningar inom forskning- och tillverkningsindustrin.

Det som gör N4 unika är att vi är leverantörsneutrala. Vi tar ansvar för hela behovet av service, drift och underhåll.

Samtidigt som N4 levererar skapar vi värde genom att utveckla och förbättra processer och rutinerna. Detta frigör resurser (tid och pengar) för våra kunder att lägga på sin kärnverksamhet. Målet är alltid högsta driftstillgänglighet och vi arbetar alltid aktivt med att minska kundernas totala drift- och underhållsbudget.

“Lite bättre varje dag.”

Phosworks

Vi är en kreativ byrå som jobbar med hela varumärkesupplevelsen. Företagsidentitet, kommunikation och digitala plattformar ska fungera sömlöst tillsammans. Detta är ett framgångsrecept för varumärken som vill bli uppmärksammade och beundrade.

Phosworks. We create luminous brands.

SEB

Företagsrådgivning.

Vi har rådgivning för företagaren, företaget och dess anställda på vårt kontor i Uppsala Business Park. Välkommen förbi eller boka en tid på 018-418 14 50.

SEB möjliggör för människor att förverkliga sina drömmar, ambitioner och affärsidéer. Som Nordens ledande företagsbank med ett internationellt perspektiv är innovation och entreprenörskap en del av vårt DNA.

Semcon

Konsulter inom teknik och verksamhetsutveckling.

Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 2 000 medarbetare i sju länder. Vi hjälper våra kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser genom att förena fysiska och digitala lösningar.

Semcon erbjuder expertis genom hela utvecklingskedjan. Vi är starka inom kvalitet och validering och kan hjälpa dig som kund att hitta rätt förhållningssätt till gällande regelverk. Vi kan stötta inom produkt- och produktionsutveckling, både fysiskt och med digitala lösningar.

Semcon har länge jobbat med att effektivisera projektverksamheter och har lång erfarenhet av projektledning, projektmetodik samt utbildning inom dessa områden.

Stuns Life Science

Universitet och näringsliv i samverkan.

STUNS Life science är ett strategiskt nav i Uppsala för samverkan mellan privata och offentliga aktörer för att medverka till hållbar kunskapsbaserad tillväxt – inom life science och angränsande discipliner.

UIC – Uppsala
Innovation Centre

Affärsutveckling för idéer i alla åldrar.

Hos UIC får innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, nätverk, finansiering och den kunskap som krävs för att utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad.