Hoppa till innehåll

Community & Event

Ett community där framgång smittar

UBP Community ger dig möjlighet att bredda ditt nätverk, hitta kompetens, ta del av ny kunskap och dela med dig. Tillsammans skapar vi en plats där delning av kunskap gör platsen unik och där nya idéer och innovationer föds.  Som aktiv i UBP Community får du tillsammans med andra möjlighet att växa, skapa utveckling och innovation.

Anna Mankert

Kontaktperson

Anna Mankert
070-253 23 69
anna.mankert@corem.se

Bli delaktig,
bli inspirerad

UBPs absolut viktigaste styrkor är att det är en arena och mötesplats för vetgiriga hjärnor, där det finns en öppenhet och ett mentalt utrymme för nya intryck och nya tankar.

UBP Community arbetar aktivt för att föra samman företag, människor och idéer genom att arrangera ett brett och varierat utbud av träffar och aktiviteter – allt från nätverkande över en frukostfika och forum för kunskapsdelning, till större rekryterings- och nätverksevent och djuplodande seminarier med inspirerande föreläsare som delar med sig av sina senaste insikter. Alla aktiviteter är skapade i samarbete med dig som aktiv i communityn för att tillsammans öka våra kunskaper samt väcka och sprida innovationsandan.

UBP Community Events

UBP Community skapar möjligheter för bra nätverkande där du samtidigt kan uppdatera dig på aktuella och avgörande trender för din bransch och hela samhället. Som aktiv i vår Community får du tillsammans med andra hjälp att växa, skapa utveckling och innovation.

Bli inspirerad med UBP Topic

UBP Topic är inspirationsföreläsningar som är lite längre och som går lite mer på djupet. Gästföreläsarna hämtas från världens alla hörn, deras gemensamma nämnare är att de kan sin sak på djupet, de har unika insikter och de har förmågan att berätta sin historia på ett sätt som är medryckande och inspirerande.

Under året har vi bland annat haft nöjet att välkomna: Linus Malmberg (Cordial) som berättade om framtidens hållbara affärsmodeller för Life Science, Ulrika Ahlqvist som belyste den senaste banbrytande forskningen kring hjärnan samt Göran Hedrén (IERO Ledarskapsutveckling) som gav oss en förståelse i hur man leder och lyckas i en osäker tid.

Föreläsningarna inom UBP Topic har varit både uppskattade och välbesökta. Vi rekommenderar dig därför att boka din plats i god tid.

Börja dagen med Community Breakfast

Community breakfast är finns för dig som vill förena en god frukost med möjligheten att mingla med kollegor från andra företag och organisationer. Oftast håller någon av våra hyresgäster eller partners en kort presentation men fokus är på nätverkande.

Frukosten är öppen för alla, både inom och utanför Uppsala Business Park, och äger rum varje torsdag med start kl 08:00. Välkommen.

Alla event i appen

Om du redan har nöjet att arbeta i området, och vill hålla kolla på alla event som planeras framöver, vill vi passa på att tipsa om UBP-appen. Här hittar du info om allt som är på gång: Community breakfast, UBP Topic och alla andra event och aktiviteter som arrangeras inom området. Ladda ner appen direkt, så att du inte missar något!