Hoppa till innehåll

En accelerator för forskning

Research Hub är vårt koncept för forsknings- och utvecklingsintensiva företag. En genomtänkt kombination av laboratoriemiljö, teknisk utrustning och allmänna ytor, skapar de bästa förutsättningarna för forskning på den internationella vetenskapens absoluta framkant. Här finns utrymmena och de speciella miljöer som allt från lokala start ups till globala koncerner behöver för att göra verklighet av sina idéer inom life science.

Kreativitet och innovation

Företag som bedriver innovationsbaserad verksamhet på hög nivå kräver miljöer och utrymmen som är tekniskt avancerade. Vi har omfattande erfarenhet av lokaler för forskning och labb i absolut världsklass, och vi förstår de speciella krav som dessa pionjärverksamheter ställer. Vi har bland annat möjlighet att leverera olika typer av media, gaser, speciallokaler och kvalitetssäkring.

Urval av erbjudanden i Research hub

Kvalitetssystem som möter GMP-krav: Vi tillhandahåller kvalitetssystem som är i enlighet med GMP-kraven. Det inkluderar avtal om kvalitet, skadedjurskontroll, övervakning och regelbunden provtagning.

GMP-klassade laboratorier: I utvalda delar av vårt fastighetsbestånd kan ni bedriva GMP-klassade verksamheter.

Laboratorievatten: Vi tillhandahåller kvalitetssäkrat statsvatten där provtagning genomförs regelbundet för att säkerställa dess kvalitet.

Avjoniserat vatten: Vi erbjuder kvalitetssäkrat avjoniserat vatten med regelbunden provtagning för att garantera dess renhet och lämplighet för era behov.

Renvatten: Vi erbjuder Kvalitetssäkrat renvatten genom vattenreningsanläggningar eller dispenserform.

Klimatrum: Våra klimatrum erbjuder möjligheten att kontrollera och justera klimatförhållandena, såsom temperatur och luftfuktighet

Renrum: Våra renrum erbjuder möjligheten att kontrollera och justera klimatförhållandena, såsom tryck, temperatur och luftfuktighet.

Gasförsörjning: Vi tillhandahåller gasförsörjning för olika ändamål, tex tryckluft, kvävgas, syrgas och andra specialgaser.

Avfallshantering: Vi erbjuder dedikerade utrymmen för säker hantering av farligt avfall och korrekt hantering av kemikalier.

Processkyla: Vi erbjuder processkyla med temperaturer ned till -5 grader.

Nyhet!
Lablokaler färdiga för inflytt

Nu står de nyproducerade lokalerna i Research Hub klara för inflytt. Ditt företag kan i detta läge vara med och anpassa lokalerna efter era behov och påverka färgsättning, inredning och utformning. Ta chansen att skapa de perfekta lokalerna med både labb och kontor.

+2

Är ni redo att hitta er nya lokal?

Kontakta oss och boka en visning.

Catarina Selin

Kontaktperson

Catarina Selin
010-482 79 23
catarina.selin@corem.se